BLOG MMstudio

Facebook oglaševanje za boljše poslovne rezultate

Objavljeno: 25.08.2020
Facebook oglaševanje je v svetu digitalnega marketinga že nekaj časa eden izmed najbolj popularnih načinov za promocijo podjetij in njihove ponudbe. S pomočjo Facebook oglaševanja lahko močno izboljšate prepoznavnost vašega podjetja in s tem tudi vašo prodajo. Popularnost Facebooka med uporabniki interneta je izjemna, tako da je tudi učinkovitost oglaševanja na omenjenem družbenem omrežju zelo velika.
Facebook oglaševanje je v svetu digitalnega marketinga že nekaj časa eden izmed najbolj popularnih načinov za promocijo podjetij in njihove ponudbe. S pomočjo Facebook oglaševanja lahko močno izboljšate prepoznavnost vašega podjetja in s tem tudi vašo prodajo. Popularnost Facebooka med uporabniki interneta je izjemna, tako da je tudi učinkovitost oglaševanja na omenjenem družbenem omrežju zelo velika.

Čas je, da tudi sami pričnete s Facebook oglaševanjem. Da bi bila vaša odločitev, ali je tovrstno oglaševanje res prava odločitev, veliko lažja, smo vam v nadaljevanju pripravili nekaj dejstev, ki govorijo v prid Facebook oglaševanju.

Enostavno lahko dosežete vašo ciljno publiko

Ena izmed največjih prednosti Facebook oglaševanja je ta, da lahko oglase prikažete zgolj izbrani ciljni publiki. Z usmerjenim oglaševanjem lahko svojo ponudbo in podjetje predstavite zgolj tistim, ki bi jih tovrstna vsebina lahko resnično zanimala. Z usmerjenim oglaševanjem lahko močno vplivate na učinkovitost in tudi stroške vašega oglaševanja.

Nadzor nad stroški oglaševanja

Omenili smo že, da lahko z usmerjenim oglaševanjem, močno vplivate na stroške Facebook oglaševanja. Poleg tega je Facebook oglaševanje zasnovano tako, da imate v vsakem trenutku nadzor nad porabljenimi sredstvi in tudi podatke o učinkovitosti vašega oglaševanja. V kolikor je kampanja resnično dobro zastavljena, vaša ciljna publika dobro definirana in izbrana, lahko za dokaj nizek finančni vložek, dosežete izjemne rezultate.

Facebook vam omogoča pregled nad porabljenimi sredstvi, poleg tega pa boste imeli na voljo tudi podatke o številu prikazov vašega oglasa, številu konverzij, klikov, odzivov, všečkov,.. Na podlagi omenjenih podatkov lahko ocenite uspešnost vaše kampanje ter se odločite za njeno podaljšanje, oziroma se v primeru neuspešne kampanje odločite tudi za njeno zaustavitev. S tem boste lahko finančna sredstva ohranili za kakšno drugo oglaševalsko akcijo. Vsi zbrani podatki vam lahko vedno služijo tudi kot usmeritev za nadaljnje marketinške korake.

Povečajte svojo prepoznavnost in prodajo

S Facebook oglaševanjem lahko močno vplivate na prepoznavnost vašega podjetja. Glede na popularnost družbenega omrežja, kjer skoraj ni več uporabnika interneta, ki se ne bi vsaj del dneva zadržal na Facebook straneh, se lahko s Facebook oglaševanjem naredi izjemno delo pri gradnji vaše blagovne znamke oz. pri prepoznavnosti vašega podjetja. Ljudje bodo zanimivo ponudbo in vsebino z veseljem delili med svoje prijatelje. S tem se bo krog ljudi, ki bodo prišli v stik z vašim podjetjem, zelo hitro širil. S Facebook oglaševanjem lahko povečate tudi obisk na vaši spletni strani ali spletni trgovini, kar predstavlja velik potencial tudi za izboljšanje vaše prodaje.

Mnogi, ki se s Facebook oglaševanjem še vedno niste srečali oziroma tovrstne oblike oglaševanja še niste uporabili za promocijo svojega podjetja, se najverjetneje sprašujete ali je tudi za vas smiselno pričeti s takšnim oglaševanjem. Zagotavljamo vam, da je edini pravilen odgovor na vaše vprašanje: DA!

Sami imamo na področju Facebook oglaševanja izjemne izkušnje. Za nami je ogromno število uspešno izpeljanih oglaševalskih kampanj, ki smo jih izvedli za mnoga domača in tuja podjetja.

V kolikor bi tudi sami potrebovali zanesljivega partnerja na področju Facebook oglaševanja, nas brez zadržkov kontaktirajte na 070/860-812 ali oz. nam pošljete povpraševanje na info@mmstudio.si.

 
OZNAKE
spletne strani optimizacija personalizacija spletne strani izdelava spletne strani unikatne spletne strani funkcionalnost spletne strani izdelava spletnih strani uporabniška izkušnja prenova spletne strani spletna stran spletna trgovina idealna persona pristajalna stran konverzija navigacija vsebina urejevalnik spletnih strani slovenski CMS Minitron sistem cms spletni nastop lasten cms unikatna spletna stran spletna agencija izdelava spletne trgovine Vavčer za digitalni marketing mobilna aplikacija rezervacijska platforma cta besedilo na spletni strani design odziven design hiter nakup SEO optimizacija marketing spletna prodaja izdelava spletnih trgovin poceni izdelava spletne trgovine prenova spletne trgovine CRM sistem ERP sistem funckionalnosti spletne trgovine postavitev spletne trgovine sistemi za spletno trgovino magento woocommerce opencart minitron shopyfy spletni konfigurator izdelava spletnega konfiguratorja konfigurator ponudbe vodenje zalog normativi black friday cyber monday črni petek spletni ponedeljek hitrost spletne strani google ux trgovina digitalni marketing vsebinski marketing oglaševanje Google ADS Google oglaševanje socialna omrežja Facebook oglaševanje B2B podjetja B2B marketing privlačna spletna stran video vsebina spletno oglaševanje video video produkcija video vsebine na spletu video izobraževanja webinar video predstavitev digitalni marketing 2021 trendi video marketing chatboti UGC - User generated content influencerji optimizacija spletnih strani SEO optimizacije Google spletni iskalniki SEO spletni iskalnik analiziranje spletne strani ključne besede spletni uspeh spletni uporabnik vodenje socialnih omrežij pozitivna uporabniška izkušnja CGP celostna grafična podoba spletnih trgovin Google Analytics spletna analitika spletno mesto Google Ads fotografija pametni telefon fotoaparat slikanje artikov Photoshop PS Photoshop Express urejanje fotografije za splet seo optimizacija cms seo. optimizacija spletne strani on-site optimizacija
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.