SPLETNI
KONFIGURATORJI,
ki BODO POSPEŠILI
vašO PRODaJO

Konfigurator lahko postane vaše ključno prodajno orodje

ZAČNIMO PROJEKT

Spletni
konfigurator

Konfigurator je napredna rešitev, ki omogoča procesiranje natančno definiranih naročil, krajšanje prodajnega procesa, eliminacijo dolgotrajnih usklajevanj s strankami, hitrejši proces proizvodnje in posledično tudi hitrejšo odpremo naročil in zaključek prodaje.
Natančno definirana naročila
 
Pri konfiguratorju se programira niz pravil pri naročilnem postopku, ki omogočajo vašim strankam izvedbo natančnega naročila, kjer se natančno definirajo vse specifične postavke (lastnosti, cene, popusti, roki dobave,..)
ZAČNIMO PROJEKT
ZAČNIMO PROJEKT
Hitrejši prodajni proces
 
Stranke bodo pri naročanju imele vse informacije natančno definirane in lahko dostopne na enem mestu. Tako se iz prodajnega procesa izloči dolgotrajna usklajevanja med vami in strankami, kar privede do hitreje realizirane prodaje.
ZAČNIMO PROJEKT
 
Napredna predstavitev vaše ponudbe
S pomočjo konfiguratorja lahko svojo ponudbo predstavite na napreden in strankam prilagojen način. 3D modeli, 360° pogled, renderji in ostale rešitve, ki se lahko vključijo v prezentacijo izdelkov, bodo zagotovo odigrale ključno vlogo pri pozitivni uporabniški izkušnji vaših poslovnih partnerjev in kupcev.
ZAČNIMO PROJEKT
Napredna in natančno definirana naročila
 
V vsakem trenutku naročilnega postopka ima stranka vse informacije pred seboj, kar pomeni, da ne bo prihajalo do napak in kasnejših usklajevanj in pogajanj med vami in strankami.
ZAČNIMO PROJEKT
Konkurenčnost na trgu
 
Stranke iščejo zanesljive in odzivne ponudnike, kjer bodo enostavno in hitro opravili svoja naročila. S konfiguratorjem jim lahko to zagotovo ponudite. Ločite se od svoje konkurence in vašim partnerjem ponudite več.
ZAČNIMO PROJEKT
Sodelovanje med oddelki znotraj podjetja
 
Konfigurator je oblačna storitev, kar pomeni da lahko do podatkov o naročilih, partnerjih, produktih in ostalih pomembnih informacijah dostopajo vsi, ki imajo dodeljene pravice. Sodelovanje med različnimi službami znotraj podjetja je tako zelo poenostavljeno. V primeru, da konfigurator povežete še z drugimi poslovnimi rešitvami (ERP, CRM), pa pridobite popolno orodje za vašo prodajo.
ZAČNIMO PROJEKT
Naše
REFERENCE
4kickerz
Konfigurator
Aerodyne
Konfigurator
Bial
Konfigurator
Quadrofoil
Spletna stran/Konfigurator
VSR Lab
Spletna stran/Konfigurator
Jelovica
Konfigurator
VEČ REFERENC
Zaupajte nam
vaš projekt
059 02 69 26

Kontaktni obrazec

Sporočite nam vaše želje in ideje, z veseljem vam bomo odgovorili ter z vami delili naše znanje in izkušnje.

Pošlji

Mnenja strank

Med našimi poslovnimi partnerji ter uporabniki naših storitev in rešitev, boste našli tako manjša, start-up podjetja, kot tudi velike mednarodne korporacije.


PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.