CGP
Celostne
grafične podobe

V MMstudiu svoj trud vlagamo
v drugačne in kreativne rešitve
ZAČNIMO PROJEKT
 

V MMstudiu svoj trud vlagamo
v drugačne in kreativne rešitve
ZAČNIMO PROJEKT
Oblikovanje
tiskovin

V MMstudiu svoj trud vlagamo
v drugačne in kreativne rešitve
ZAČNIMO PROJEKT
 

Grafično
oblikovanje

Vizualni podobi primerno zastavimo tudi inovativna sporočila, usmerjena k potencialnim uporabnikom.

Spletno oblikovanje
izdelava celostnih grafičnih podob
oblikovanje predlog za e-obveščanje
oblikovanje tiskovin
oblikovanje promocijskega materiala
napredno 3D oblikovanje
Spletno
OBLIKOVANJE
V MMstudiu oblikujemo v skladu z modernimi smernicami in novitetami spletnega designa, katere premišljeno vpletemo v funkcionalnost in končni izgled spletnih predstavitev.

Spletne strani in ostali izdelki, ki jih oblikujemo, izražajo izstopajočo spletno prisotnost, ki dosega prepričljive prodajne rezultate za naše stranke. Rešitve, ki jih nudimo v MMstudiu so kreativne, funkcionalne in učinkovite.

Naše rešitve povezujemo z interaktivnostjo ter vse večjim
porastom družbenih omrežij.

 
ZAČNIMO PROJEKT
Izdelava celostne grafične podobe
Nudimo vam izdelavo celostne grafične podobe, ki je vizualno privlačna, drugačna od konkurence, enostavna in razumljiva, hkrati pa hitro prepoznavna in zapomnljiva.

Celostne podobe oblikujemo v skladu s trenutnimi trendi in smernicami ter jih zasnujemo tako, da izražajo vašo dejavnost na čim preprostejši način, saj si jo uporabniki tako lažje zapomnijo in jo posledično hitreje prepoznajo.
Tiskovine
Vizualna podoba tiskovin mora biti kreativna in privlačna, saj so tiskovine namenjene neposredni prodaji vaših izdelkov oziroma storitev.

V MMstudiu imamo ogromno izkušenj pri zagotavljanju kakovostne zasnove za tiskane rešitve in razumevanju vloge tiskanih sporočil v okviru sodobne večrazsežne marketinške strategije.
ZAČNIMO PROJEKT
ZAČNIMO PROJEKT
Fotografije
V MMstudiu vam nudimo tudi storitev fotografiranja izdelkov za objavo na spletni strani oz. spletni trgovini. Fotografiranje izvedemo v lastnem fotografskem studiju, s profesionalno opremo (kamera, osvetlitev, rekviziti, lightbox, itd).

Pri delu upoštevamo dolgoletne izkušnje s področja spletne prodaje, zato pri vsaki fotografiji objekta želimo poudariti njegove prednosti, posebno lastnosti ter detajle, ki bi bili potencialno najbolj zanimivi za kupca, ki se za nakup še odloča.

Vsako fotografijo tudi obdelamo v postopku »postprodukcije«, s čimer končni produkt izpade na najvišjem možnem kakovostnem nivoju.

Poleg studijske fotografije nudimo tudi možnost fotografiranja na vaši lokaciji, npr. delavnica, trgovina, salon, itd.
Naše
REFERENCE
Hemosens
Grafično oblikovanje
Hiše Gradišče
Grafično oblikovanje
FertilUp
Grafično oblikovanje
ZPIZ
Grafično oblikovanje
Hubtie
Grafično oblikovanje
Wellis
Grafično oblikovanje
VEČ REFERENC
Kako poteka
PROCES DELA
Ideja
Osnutek
Usklajevanje
Izvedba
Nadgradnja
1
2
3
4
5
1
2
3
4
5
Ideja je osnovni gradnik vsakega oblikovanja
Prva in velikokrat tudi ključna faza grafičnega oblikovanja je zbiranje idej. Kreativnost naših oblikovalcev pride v tej fazi do posebnega izraza, saj bodo s svojim ustvarjanjem ter predstavitvijo zamisli in idej navdušili še tako zahtevnega naročnika.
Zaupajte nam
vaš projekt
059 02 69 26

Kontaktni obrazec

Sporočite nam vaše želje in ideje, z veseljem vam bomo odgovorili ter z vami delili naše znanje in izkušnje.

Pošlji

Mnenja strank

Med našimi poslovnimi partnerji ter uporabniki naših storitev in rešitev, boste našli tako manjša, start-up podjetja, kot tudi velike mednarodne korporacije.


PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.