MMstudio
Pošlji povpraševanje
je ena izmed vodilnih slovenskih agencij
MMstudio je ena izmed vodilnih slovenskih agencij na področju spletnega nastopa in digitalnega marketinga.

Naša ekipa strokovnjakov že več kot desetletje piše izjemno uspešne zgodbe na področju spleta, digitalnega marketinga, grafičnega oblikovanja in razvoja spletnih rešitev.

 
Vodilna
STROKOVNOST
nadgrajena z IZKUŠNJAMI  

15 LET IZKUŠENJ

MMStudio je eno izmed prvih spletnih podjetij v Sloveniji,  ustanovljeno leta 2008 z namenom svojim naročnikom ponuditi celovito rešitev spletnega nastopa.

VEČ KOT 15 ČLANSKA EKIPA

Ekipa najboljših strokovnjakov na svojem področju, ki za vsakega naročnika poskrbi celostno in lahko ponudi najboljše rešitve na trgu.

250 + RAZLIČNIH NAROČNIKOV

Skozi leta poslovanja smo pridobili večje število naročnikov izmed katerih več kot 90% še danes ostajajo dolgoročni naročniki.

Naše visoko kakovostne spletne storitve zajemajo:

Oblikovanje in razvoj spletnih strani in spletnih trgovin, razvoj aplikacij, gostovanje spletnih strani, digitalni marketing, vodenje družbenih omrežij, SEO optimizacijo, grafično oblikovanje,..

 

Svoje bogato znanje in izkušnje s področja spletnega nastopa in marketinga tudi nesebično delimo z našimi strankami.


 

Sodelujemo z mnogimi različnimi naročniki, tako doma kot tudi v tujini.
 

Med našimi poslovnimi partnerji ter uporabniki naših storitev in rešitev, boste našli tako manjša, start-up podjetja, kot tudi velike mednarodne korporacije.


 

 
Kaj naredi MMstudio
tako drugačen?


 
Ni nam vseeno za naše delo

It’s corny, but it’s true - Malo staromodno, vendar je res. Uživamo pri svojem delu in v vsak projekt investiramo veliko svojega časa, saj se zavedamo, da je uspeh vsake naše stranke tudi naš uspeh.

 
Pri svojem delu smo transparentni

Stranke imajo vedno možnost komunikacije direktno z najboljšimi vodjami projektov, prav tako pa imamo vedno pri roki tudi naše zaposlene, ki sam projekt izvajajo.

 
S stranko komuniciramo da zagotovimo dober končni izdelek

Projektne informacije podajamo na jasen način in jih skupaj s strankami tudi predebatiramo, da je končen izdelek v veselje vsem.

 
Smo dober partner

Kot agencija, ki opravlja celostne rešitve oblikovanja, razvoja in strategije smo vedno tudi odprti za sodelovanje z ostalimi zunanjimi strokovnimi partnerji.

 
Skupaj smo v tem

Verjamemo da morajo spletne strani “živeti”, redno se morajo nadgrajevati, ponujati odgovore na obiskovalčeva vprašanja, kot tudi zasledovati cilje podjetja.

 
Certifikati odličnosti naših strokovnjakov

Skrbimo, da se naši strokovnjaki neprestano izobražujejo in dopolnjujejo svoje znanje. Tako imamo vsak s svojega področja številne certifikate, ki dokazujejo našo odličnost.
 
Zaupajte nam
vaš projekt
059 02 69 26

Kontaktni obrazec

Sporočite nam vaše želje in ideje, z veseljem vam bomo odgovorili ter z vami delili naše znanje in izkušnje.

Pošlji

Mnenja strank

Med našimi poslovnimi partnerji ter uporabniki naših storitev in rešitev, boste našli tako manjša, start-up podjetja, kot tudi velike mednarodne korporacije.


PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.