REFERENCE

Izdelava spletne strani

 
Avto Kavšek je uspešno družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Poslovanje so pričeli z avtokleparsko dejavnostjo, sedaj pa uspešno poslujejo v sodobnem prodajno-servisnem centru. Tako kot napredka v svoji branži, se zavedajo, da za uspešno poslovanje dandanes potrebujejo hitro in prodajno usmerjeno spletno stran. To je tudi razlog, da so se odločili za prenovo svoje spletne strani.
Napredne rešitve
spletne strani

UNIKATNA SPLETNA STRAN

Naročnik se želi na trgu predstaviti v najboljši možni luči, zato se je odločil za edinstveno podobo spletne strani. Stran je zasnovana "iz nič" in ne po že uporabljeni predlogi. Tako smo lahko izgled popolnoma prilagodili njihovim željam in prilagodili tudi funkcionalnosti spletne strani, kot je na primer nabor vseh storitev s klikom na privlačne piktograme.

NAPREDEN DESIGN,

Spletna stran po meri je zasnovana tako, da zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo in je prilagojena za različne naprave. Google take strani uvršča med prve zadetke iskanj.

VGRADNJA KONTAKTNEGA OBRAZCA

Obiskovalcem spletne strani Kavšek obrazec omogoča, da enostavno opravijo rezervacijo testne vožnje ali termina za servis. Za lastnika spletne strani pa je kontaktni obrazec tudi element, ki obiskovalce spreminja v potencialne kupce.
 
ZAČNIMO PROJEKT
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.