REFERENCE

Prenova spletne strani

 
 
Družinsko podjetje z majhno delavnico, je zraslo v visokotehnološkega ponudnika preciznih orodij. Podjetje Cajhen je uspešno tako na domačem kot na tujih trgih. Zavedajo se, da se njihov ugled in prepoznavnost gradita tudi na spletu.
Rešitve spletne strani

PRENOVA SPLETNE STRANI

Podjetje se je odločilo za prenovo, saj je to naložba v prihodnost poslovanja. S prenovljeno spletno stranjo so želeli privabiti večji krog obiskovalcev, doseči višja mesta v Googlovih iskalnikih in predvsem imeti stran, ki bo uporabnikom prijazna in bo prinesla več konverzij.

OBRAZEC ZA KONTAKTIRANJE

Cilj kontaktnega obrazca je, da ga izpolni čimveč obiskovalcev. Zato je gumb do obrazca ali "call to action" na vidnem mestu, da uporabniku takoj pade v oči. Stran ima dva različna obrazca, enega splošnega s katerim lahko obiskovalec pride do splošnih informacij ali nam kaj sporoči. In pa obrazec, ki je namenjen potencialnim kupcem, ki že vedo kakšno orodje iščejo in lahko v obrazec pripnejo skico želenega izdelka.

PRIJAVA NA E-NOVICE

S pisanjem bloga ali novic lahko gradite bazo bralcev, ki jih zanima vaše področje poslovanja. Na spletno stran smo dodali okvirček ali popup, v katerega obiskovalec vpiše svoj e-naslov kamor želi, da mu pošiljate uporabne vsebine in novosti. Na tak način gradite odnos in pridobivate potencialne stranke.

MOŽNOST NADGRADNJE

Spletna stran omogoča nadgradnjo v spletno trgovino, s katero lahko prodajate 24/7. Z možnostjo nakupa na spletu stranka lahko pregleda in primerja ponudbo kadarkoli in kjerkoli.
 
ZAČNIMO PROJEKT
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.