REFERENCE

Izdelava spletne strani

 
DVKT Slovenija že od leta 1997 vodi revolucijo v usposabljanju vedenjsko-kognitivnih terapevtov. S standardi usklajenimi z EABCT je edina organizacija, ki svojim diplomantom omogoča pridobitev evropske akreditacije in naziva. 

Za stranko smo razvili unikatno spletno stran, ki je integrirana s platformo MiniTron. S pomočjo platforme lahko administratorji učinkovito upravljajo dostopne podatke do omejenih članskih podstrani ter sprejemajo nove člane prek elektronske prijavnice. Elektronska prijavnica je integrirana kot komponenta nove spletne strani.

Izdelava spletne strani z nadgrajeno platformo MiniTron

IZDELAVA SPLETNE STRANI

Spletna stran je zasnovana tako, da sledi najnovejšim trendom v digitalnem svetu in hkrati zagotavlja uporabnikom prijetno in udobno uporabniško izkušnjo.

PO MERI RAZVIT ISKALNIK TERAPEVTOV DVKT

Povezava terpavtov s svojimi strankami, na spletni strani smo razvili po meri prilagojen iskalnik, kjer s klikom na posamezno regijo obiskovalec strani pridobi informacije o licenciranih terapevtih.

B2B - PORTAL ZA ČLANE,

V skladu z aktualnimi smernicami se vedno več društev odloča za poseben vsebinski sklop, namenjen izključno B2B partnerjem in članom društva. S partnerskim modulom sistema MiniTron smo enostavno integrirali uporabniške profile, ki nato omogočajo posebne zaklenjene vsebine.

POPOLNOMA DIGITALIZIRANO DODAJANJE NOVIH ČLANOV

Posebej prilagojena elektronska prijavnica omogoča samodejno dodajanje novih članov v sistem ter generiranje PDF dokumenta prijavnice. Po podpisu prijavnice smo digitalizirali tudi shranjevanje prijavnice s prenosom podpisane prijavnice neposredno v platformo MiniTron. S tem je društvo združilo vse pomembne podatke v eni platformi. 

DIGITALIZIRANA PRIJAVNICA NA DOGODKE

Vsi dogodki imajo z novo spletno stranjo prilagojeno prijavnico in avtomatsko dodajanje prijavljenih na liste prijav. Tako, imajo administratorji spletne strani v vsakem trenutku možnost pregleda nad številom prijavljenih na dogodek ter pošiljanje dodatnih obvestil prijavljenim. 
ZAČNIMO PROJEKT
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.