REFERENCE

Izdelava spletne strani

 
Z rednim obiski v ordinaciji pri ustnem higieniku boste poskrbeli, da bodo vaši zobje zdravi do pozne starosti. V ordinaciji Ustne higiene vas pričakata prijetni ustni higieničarki, ki svoje delo opravljata z veseljem.
Naša naročnica se zaveda, da stranke danes prvi stik iščejo preko spleta in ravno zato se je odločila za celovito prenovo svoje spletne strani.
     
Značilnosti
spletne strani

VRHUNSKA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Preprosta spletna stran, ki ima vse informacije na vidnem mestu, predstavlja za uporabnika prijetno izkušnjo (UX). Do potrebnih podatkov dostopa enostavno in hitro pridobi potrebne informacije. Spletna stran je odzivna za različne tipe naprav in tako narejena, da bo privabila večji krog obiskovalcev.

REZERVACIJSKI SISTEM

Sistem rezervacij poenostavi celotni proces naročanja strank na termine, saj omogoča bodočim obiskovalcem enostavno oddajo rezervacije termina za njihov obisk kadarkoli in kjerkoli in ni potrebno spremljati uradnih ur zobozdravnika.

POVEČAN OBISK IN ŠT. ODDANIH POVPRAŠEVANJ

Z vključitvijo kontaktnega obrazca z možnostjo rezervacije termina na spletnem mestu, je ordinacija zabeležila  porast oddanih povpraševanj in tako pridobila večje število pacientov.
PREBERITE TUDI
MNENJE
NAROČNIKA
Že leta 2014 smo skupaj z agencijo MM studio postavili vrhunsko spletno stran. Letos smo se lotili prenove in uspelo nam je. Zahvala je premalo za ves vaš trud, prijaznost, hitro odzivnost in kreativnost. Želim vam še veliko poslovnih uspehov.

Vilma Knez
Ustni higienik
ZAČNIMO PROJEKT
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.