REFERENCE

Izdelava spletne trgovine

 
"Blukids" - znamka je uveljavljena kot sinonim za kvaliteto po izjemnih cenah. Otroška oblačila so narejena iz naravnih bombažnih vlaken s certifikatom OEKO - TEX (narejeno iz bio surovin, brez dodanih škodljivih sestavin).
Napredne rešitve
spletne trgovine

POVEZAVA Z ITALIJANSKIM SISTEMOM,

ki omogoča samodejen prenos in prikazovanje slik, izdelkov, kategorizacija izdelkov...

IMPLEMENTACIJA KARTICE ZVESTOBE,

s katero bo spletni trgovec še dodatno dvignil funkcionalnost in uporabnost spletne trgovine. Svoje stranke lahko enostavno nagradi za vsak njihov nakup, le-te pa mu bodo hvaležnost izkazale s svojo zvestobo in rednim nakupovanjem.

POVEZAVA S FIZIČNO TRGOVINO,

ki trgovcu olajša delo, saj se zaloge vodijo v realnem času, nadzor nad njimi pa je tako enostaven in pregleden.
PREBERITE TUDI
IZZIVE
NAROČNIKA
Za podjetje Blukids iz Kopra smo izdelali spletno trgovino, ki ima kar nekaj naprednih rešitev. Največji izziv je predstavljala povezava s krovno spletno trgovino Blukids. Na ta način smo trgovcu olajšali prihodnje delo, saj bo veliko dela opravljenega avtomatsko, kot npr. prikaz slik, izdelkov, kategorizacija izdelkov, zaloga... Poleg tega se je bilo potrebno držati vseh zahtev lastnika blagovne znamke Blukids ter sodelovati z njihovimi programerji. Vse skupaj smo opravili brez večjih zapletov in v predvidenih časovnih okvirjih. Pomembno rešitev predstavlja tudi povezava med fizično in spletno trgovino ter integracija celotnega ERP sistema.




ZAČNIMO PROJEKT
 
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.