REFERENCE

Spletna trgovina

 
Eubioma na trgu ponuja edinstvene izdelke, ki so zasnovani za pozitivno učinkovanje na zdravje in so podprti z znanostjo. Sledijo principom celostne in Biološke medicine. Njihovo znanje in praktične izkušnje se izkazujejo v paleti  premium izdelkov. Ti so narejeni iz visokokakovostnih sestavin, ki so izbrane, pridobljene in kombinirane zelo premišljeno.
Napredne rešitve spletne trgovine

LOKALIZACIJA

Spletna trgovina je na voljo v slovenski in hrvaški različici. Sistem na podlagi IP naslova in lokacije uporabniku avtomatsko prikaže jezikovno verzijo, ki mu ustreza.

B2C in B2B trgovina

Spletna trgovina omogoča tako prodajo artiklov končnim uporabnikom, kot tudi poslovnim partnerjem oz. podjetjem po prilagojenih cenah in pogojih.

Povezava s HubTie sistemom

Povezava s HubTie sistemom, ki nabor funkcionalnosti razširi med drugim z možnostjo izdajanja računov, obvestilih o zalogi ter vodenju zalog, enostavno odpremo ter avtomatsko povezavo z davčno blagajno in Fursom.
PREBERITE TUDI
NAPREDNE
FUNKCIONALNOSTI
Spletna trgovina Eubioma je vzorčni primer napredne in sodobne trgovine. Poleg jezikovne različice, ki se uporabniku prikazuje glede na lokacijo njegovega IP naslova, prenosa digitalnih vsebin, ki omogoča sledljivost, sistem stranki nudi tudi izčrpno mesečno poročilo o nakupnih navadah uporabnikov ter njihovo segmentacijo, B2N in B2C verzijo trgovine ter integracijo YOTPO sistema. Ta podaja realna mnenja uporabnikov, ki so v skladu z zakonom. Spletno trgovino Eubioma poleg razvojnega in oblikovalskega dela vzdržujemo tudi z digitalnim marketingom.



ZAČNIMO PROJEKT
 
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.