REFERENCE

Izdelava spletne trgovine

 
Novo ustanovljena znamka prehranskih dopolnil je nastala z z navdihom, da ohranimo mladostni videz, ki vključuje napeto kožo, sijoče lase in čvrste nohte. Za naročnika smo oblikovali celostno grafično podobo blagovne znamke od logotipa naprej.
Rešitve spletne trgovine

VŠEČEN DESIGN

Privlačen dizajn spletne trgovine kupcem predstavlja izdelke in vsebino na pregleden način. Odziven (responsive) design omogoča prilagajanje vsebine glede na vrsto naprave preko katere dostopate.

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

S stranko smo sodelovali pri oblikovanju blagovne znamke, ki predstavlja osnovni okvir za grajenje vizualne podobe. Iskali smo zgodbo s katero se stranka lahko identificira. Tako smo pripravili logotip, nalepke in v sklopu tega oblikovali spletno stran. Enotni izgled znamke je ključen za marketing in večje zaupanje kupcev.

HITRI NAKUP

Enostaven nakup na strani predstavlja izboljšano uporabniško izkušnjo, ter možnost hitrega nakupa, saj stranka tako opravi nakup z le nekaj kliki.  Unikatne funkcionalnostosti nakupa zajemajo tudi mesečni subscribtion.

DODAN BLOG, RECEPTI

Z dodatnimi vsebinami obiskovalcem omogočamo dostop do kakovostnih informacij ter spodbudimo večje zanimanje za spletno stran. Prav tako dodatne vsebine, predvsem blog, predstavljajo učinkovito orodje za vsebinski marketing.

POP-UP OKNO

V spletno trgovino je vključeno pojavno okno, ki omogoča začetek avtomatizirane kampanje preko MailerLite sistema.
 
ZAČNIMO PROJEKT
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.