REFERENCE

Prenova spletne trgovine

 
 
FertilUp® je naravna rešitev za neplodnost in težave parov pri zanositvi. Na tržišču so že več kot 10 let, njihova prehranska dopolnila pa so na voljo v 19 državah. Odločili so se za postopno prenovo spletne trgovine, saj imajo več jezikovnih različic.
Rešitve spletne strani

PRENOVA SPLETNE STRANI

Vzdrževanje sodobne spletne strani, ki sledi digitalnim trendom, je ključna za uspeh in konkurenčnost na spletu. Oblikovali smo stran, ki je uporabnikom prijazna in poveča zaupanje obiskovalcev. Prilagojena je mobilnim napravam, ki po analizah predstavljajo glavnino naprav preko katerih uporabniki dostopajo.

OBRAZEC ZA KONTAKTIRANJE

Povpraševalni obrazec na spletni strani predstavlja eno od konverzij. Dostop do obrazca na strani je hiter in jasen in je dostopen z vsake podstrani, tako da lahko obiskovalec enostavno odda svoje vpraševanje.

ENOSTAVNO UREJANJE

Lastnik spletne strani lahko s CMS sistemom samostojno ureja besedila, slike in druge elemente brez naše pomoči. Na strani lahko preko predpripravljene strukture objavlja tudi blog vsebine.

RAZLIČNI NAČINI PLAČILA

Na strani je vključenih več različnih plačilnih metod. Plačila so prilagojena tudi glede na trg in državo v kateri prodajamo.

VEČJEZIČNOST

Pri vključitvi večjezikovnih različic smo uporabili poddomene, ki omogočajo enostavno in hitro implementacijo. Tako naročnik nima dodatnih stroškov za nakup dodatnih domen in lažje upravlja s stranjo. Prav tako je bila enostavna implementacija spletne analitike.

FULLFILMENT implementacija

V spletni trgovini je implementiran modul GLS fullfilment, ki omogoča, da oddna naročila direktno pakirajo pri GLSju. 
 
ZAČNIMO PROJEKT
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.