REFERENCE

Izdelava spletne trgovine

 
Mlado podjetje je želelo trgovino, kjer bi na enem mestu za otroke ponujali varne, trajne, ter brezčasne izdelke premium blagovnih znamk, ki vzdržijo več generacij. Želeli so unikatno spletno stran s prepričljivim designom.
            
Napredne rešitve
spletne trgovine

SPLETNA TRGOVINA PO MERI

Unikaten izgled spletne trgovine smo oblikovali za naročnika, ki prodaja visokokavostne izdelke, ki si zaslužijo ekskluzivno predstavitev. Stran je prilagojena za ostale elektronske naprave in ponuja možnosti za nadgradnjo funkcionalnosti.

NAPREDNO UPRAVLJANJE AKCIJSKIH PONUDB

Lastniku spletne trgovine CMS omogoča urejanje več različnih akcijskih ponudb, določanje časovnih omejitev in določanje akcij po produktih in kategorijah.

VEČJEZIČNOST

Stran je zasnovana tako, da je možno dodajanje novih jezikovnih različih, ko je stranka pripravljena za vstop na različne tuje trge. V naročilni košarici se tako lahko omeji države pošiljanja, nastavi različne vrednosti poštnine in omogoči različne plačilne metode.

OBROČNO PLAČEVANJE

Ob oddaji naročila lahko svoj nakup plačate na obroke, saj smo na stran vključili možnost obročnega plačevanja. Pred oddajo naročila imate izpisane tudi informativne zneske obrokov.
 
ZAČNIMO PROJEKT
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.