BLOG MMstudio

Izdelava spletnih strani: Kako to počnemo pri nas

Objavljeno: 15.10.2020
Z izdelavo spletne strani se v nekem trenutku zagotovo sreča vsako resno podjetje. Priložnosti, ki jih ponuja splet je ogromno, podjetja in tudi posamezniki pa se že nekaj časa dobro zavedajo vseh prednosti uspešnega spletnega nastopa. Vse več pozornosti se posveča temu, kakšen bo spletni nastop podjetja, v veliki meri pa je ta odvisen že od prvega koraka – izdelave spletne strani.
 

Spletnega nastopa se lahko lotimo na več načinov


V našem podjetju se že več kot desetletje izjemno uspešno ukvarjamo s spletnimi storitvami in razvojem spletnih rešitev, katerih pomemben del je tudi izdelava spletnih strani. Iz izkušenj lahko trdimo, da je izdelava spletnih strani izjemno široko področje, kjer sta končen rezultat in uspešnost spletnega nastopa odvisna od številnih različnih vplivov in dejavnikov. Izdelave spletnih strani se lahko lotimo na različne načine. Končni rezultat in uspešnost spletnega nastopa pa sta na koncu edina pokazatelja in odgovora na vprašanje: na kakšen način se lotiti izdelave spletnih strani?


Kako to počnemo pri nas?


Spletni nastop mora biti suveren, prepoznaven, zanimiv in všečen. Ker na trgu vlada izjemna konkurenca, morate poskrbeti, da boste izstopili iz povprečja in s spletnim nastopom poskrbeli za prepoznavnost in uspešnost vašega podjetja.

Kot smo omenili, se lahko izdelave spletne strani lotite na različne načine. Mnogi se pri izdelavi spletnih strani poslužujejo uporabe odprtokodnih sistemov in že izdelanih in velikokrat uporabljenih grafičnih predlog, ki se nato le malenkost prilagodijo potrebam posameznega podjetja. Takšna rešitev je sicer enostavna in hitra, marsikdaj tudi cenovno dokaj dostopna, a od uporabnika zahteva sprejemanje kompromisov, ne odraža popolne podobe podjetja in nikakor ne more zagotavljati najvišjega nivoja uslug.

Na drugi strani lahko naredite odločnejši korak in za izdelavo spletne strani najamete agencijo, ki vam bo izdelala unikatno spletno stran, ki bo v popolnosti sledila vsem potrebam in zahtevam vašega podjetja. Ena izmed takšnih uspešnih agencij je tudi naša, kjer vse spletne strani izdelamo v lastnem zaprtokodnem sistemu Minitron. Pri izdelavi spletnih strani lahko prisluhnemo vsaki želji in zahtevi naročnika, vsak projekt pa je unikaten in izdelan »iz nič«. Kaj naj bi to pomenilo?


Z lastnim sistemom lahko sledimo vsem zahtevam naših strank


Glede na dejstvo, da vse spletne strani izdelamo v lastnem sistemu, nam to omogoča, da pri izdelavi strani praktično ne poznamo nikakršnih omejitev. Kar si stranka zamisli, lahko tudi postavimo in izdelamo. Na začetku vsakega projekta se posvetimo svoji stranki, prisluhnemo njenim željam in z analiziranjem trga in podjetja pripravimo pomembne izhodiščne točke, ki nam pomagajo pri grajenju uspešnega spletnega nastopa.

S svojimi izkušnjami znamo prisluhniti svojim strankam, kar pa je še pomembneje, znamo tudi zelo dobro svetovati in usmerjati. Skupaj s strankami ob začetku vsakega projekta postavimo cilje, ki jih z izdelavo spletnih strani tudi želimo doseči. Tem ciljem se sledi skozi celoten projekt, končni rezultat pa je spletni nastop, ki izpolni in velikokrat tudi preseže vsa pričakovanja.


Unikaten izgled in napredne rešitve


Vizualna podoba spletne strani je velikokrat najpomembnejši faktor uspešnega spletnega nastopa. Z izdelavo unikatne spletne strani se lahko v popolnosti sledi vašim zahtevam in željam. Oblikovalec bo spletno stran oblikoval tako, da bo sledila CGP-ju vašega podjetja, ob tem pa bodo zastopani tudi vsi aktualni spletni trendi. Ker je vsaka spletna stran izdelana v našem sistemu, ki nam omogoča nemoten razvoj naprednih rešitev, lahko strankam zagotovimo nabor izjemnih funkcionalnosti spletnih strani.


Imate idejo, na trgu pa niste našli primerne rešitve? Ne skrbite, naša razvojna ekipa lahko izpolni vsako takšno željo.


Spletne strani lahko tudi samostojno urejate


Splet je izjemno dinamično okolje, kjer je potrebno biti izjemno aktiven. Obvezno je treba skrbeti za stalno posodabljanje vsebin na spletnih straneh, dodajati aktualne novice in nove fotografije, videe ter druge vsebine. S tem, ko skrbimo za aktivno dogajanje na spletnih straneh, bomo pritegnili obiskovalce, jih tam zadržali oz. jih prepričali, da se na našo spletno stran z veseljem vračajo. Vse naštete aktivnosti so izjemno pomembne tudi pri izvajanju optimizacije spletnih strani. Z uspešno optimizacijo pa bomo poskrbeli za visoko uvrstitev pri spletnih iskalnikih, s tem pa se izboljšajo tudi možnosti za uspešen spletni nastop.

Naš CMS sistem Minitron omogoča enostavno upravljanje spletnih mest. Ne glede na to, kakšen je nivo vašega računalniškega znanja, vam zagotavljamo, da boste spletne strani izdelane pri nas, urejali enostavno in brez vsakršnih težav. Kljub enostavni uporabi našega sistema, pa vam pri nas zagotavljamo tudi stalno brezplačno podporo naših spletnih strokovnjakov.


Potrebujete uspešnega spletnega partnerja?


Izdelava spletne strani je izjemno pomemben korak, saj je od tega v veliki meri odvisen tudi velik del vašega poslovanja. V kolikor se sami zavedate pomembnosti spletnega nastopa, si želite uspešne in unikatne spletne strani, potrebujete uspešnega spletnega partnerja, potem nas brez zadržkov kontaktirajte na tel. št. 070/860-812 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na: info@mmstudio.si.

Naše prijazno osebje bo prisluhnilo vašim vprašanjem, vam svetovalo pri nadaljnjih korakih in poskrbelo za uspešno in dolgotrajno sodelovanje.


 
OZNAKE
spletne strani optimizacija personalizacija spletne strani izdelava spletne strani unikatne spletne strani funkcionalnost spletne strani izdelava spletnih strani uporabniška izkušnja prenova spletne strani spletna stran spletna trgovina idealna persona pristajalna stran konverzija navigacija vsebina urejevalnik spletnih strani slovenski cms minitron sistem cms spletni nastop lasten cms unikatna spletna stran spletna agencija izdelava spletne trgovine vavčer za digitalni marketing mobilna aplikacija rezervacijska platforma cta besedilo na spletni strani gdpr varstvo osebnih podatkov google analitika vrhunsko oblikovanje kvalitetno programiranje spletna stran po meri ključ do uspeha seo optimizacija ux design optimizacija spletne strani piškotki wordpress kako narediti spletno stran društvo člani portal za društvo iskalnik izvajalcev po regijah portal za člane društva registracija članov digitalna prijavnica na dogodke design odziven design hiter nakup seo optimizacija marketing spletna prodaja izdelava spletnih trgovin poceni izdelava spletne trgovine prenova spletne trgovine crm sistem erp sistem funckionalnosti spletne trgovine postavitev spletne trgovine sistemi za spletno trgovino magento woocommerce opencart minitron shopify spletni konfigurator izdelava spletnega konfiguratorja konfigurator ponudbe vodenje zalog normativi black friday cyber monday črni petek spletni ponedeljek hitrost spletne strani google ux trgovina varna spletna trgovina zaprtokodni sistem varno nakupovanje google oglaševanje digitalni marketing e-mail oglaševanje mailing seznam marketinška strategija blog e-poštni seznam cta program zvestobe video vsebine organski doseg cms cms sistem minitron varnost vsebinski marketing oglaševanje google ads google oglaševanje socialna omrežja facebook oglaševanje b2b podjetja b2b marketing privlačna spletna stran video vsebina spletno oglaševanje video video produkcija video izobraževanja webinar video predstavitev digitalni marketing 2021 video marketing chatboti ugc - user generated content influencerji facebook objave mmstudio engagement facebook ads analiza e-mail marketing povečajte e-poštni seznam seo ppc email marketing google analitika 4 ga4 google analitics optimizacija spletnih strani seo optimizacije google spletni iskalniki spletni iskalnik analiziranje spletne strani ključne besede spletni uspeh spletni uporabnik vodenje socialnih omrežij pozitivna uporabniška izkušnja cgp celostna grafična podoba spletnih trgovin google analytics spletna analitika spletno mesto google ads fotografija pametni telefon fotoaparat slikanje artikov photoshop ps photoshop express urejanje fotografije za splet cms seo optimizacija spletne strani on-site optimizacija
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.