REFERENCE

Izdelava konfiguratorja

 
Podjetje Knauf Insulation, kot največji slovenski proizvajalec izolacijskih materialov, stremi k celovitim izolacijskim rešitvam. V ta namen so želeli izdelati konfigurator, s katerim bi točkovali in nagrajevali nakupe. Program je namenjen izvajalcem, ki so njihovi kupci. Ponujajo pa tudi dodatna izobraževanja v povezavi z njihovo vizijo trajnostne gradnje. S takim programom so si želeli zagotoviti boljšo povezavo s kupci in povečati njihovo lojalnost.
Napredne rešitve
konfiguratorja

NAGRAJEVANJE ZVESTOBE

S programom zvestobe je podjetje Knauf želelo privabiti in zadržati čim širši krog izvajalcev, ki bi uporabljali kvalitetno izolacijo in bili deležni dodatnih izobraževanj v povezavi s trajnostno gradnjo.

VNOS DOKUMENTACIJE

Izvajalci ustvarijo svoj uporabniški račun in preprosto naložijo potrebno dokumentacijo v svoj profil, ki so ga ustvarili v programu.

TOČKOVANJE, NAGRADE

Program, ki smo ga razvili po željah podjetja, samodejna sešteva pridobljene točke s katerimi je uporabnik deležen popustov in nagrad.
 

UREJANJE NA VEČ NIVOJIH

Vsak posamezni uporabnik ima v programu možnost urejanja svojega računa. Administrator ali admin pa ima pregled nad vsemi partnerji oziroma uporabniki in nadzor nad celotnim programom. Program mu omogoča urejanje dokumentov, piše komentarje in dopolnjuje vnose.
 
 
 
ZAČNIMO PROJEKT
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.