Minitron
UREJEVALNIK VSEBIN ZA SPLETNE STRANI IN TRGOVINE

Napreden in uporabnikom prijazen CMS sistem v slovenskem jeziku, ki prav vsakomur omogoča enostavno urejanje spletne strani ali spletne trgovine.

IZPOSTAVLJENE FUNKCIONALNOSTI
Napreden in uporabnikom prijazen CMS sistem
Več kot desetletje dela in izkušenj je bilo vloženih v razvoj in nadgradnjo slovenskega CMS sistema Minitron, ki velja za izjemno napreden in uporabnikom prijazen CMS sistem.

Minitron je zaprtokodni sistem, ki je zasnovan tako, da prav vsakemu uporabniku omogoča enostavno urejanje in posodabljanje vsebin na spletnih straneh in spletnih trgovinah.
Zakaj
uporabljati minitron
Z Minitronom enostavno dodajajte nove vsebine, novice, galerije, izdelke, objavite svoj blog in še mnogo več..

 
Nekaj
prednosti cms mINITRON
Enostavna uporaba
Minitron je bil razvit z mislijo na uporabnika, zato je njegova uporaba izjemno enostavna. Za urejanje spletne strani ali spletne trgovine zadostuje že osnovno znanje dela z računalnikom.
Varnost
Minitron je zaprtokodni sistem, ki varnost podatkov postavlja na prvo mesto. Naša ekipa skrbi za stalne nadgradnje sistema in varnostno posodabljanje, s čimer želimo preprečiti nezaželjene vdore in krajo pomembnih podatkov.
Optimizacija spletnih mest
S CMS sistemom Minitron boste enostavno izvajali tudi optimizacijo spletnega mesta, saj je zasnovan tako, da ima vgrajene vse pomembne elemente za izvajanje SEO optimizacije: urejanje URL naslovov, meta besede, meta opisi, dodajanje ALT opisov,..
Varnost
Z izbiro CMS sistema Minitron boste brez vsakršne skrbi, saj vam naša ekipa ponuja vso podporo celoten čas uporabe našega sistema.
PREIZKUSI ZDAJ
Izpostavljene
FUNKCIONALNOSTI
Možnost vgradnje različnih plačilnih sistemov
Možnost vgradnje različnih plačilnih sistemov
Z vgradnjo različnih plačilnih sistemov želimo doseči, da bo vaša spletna trgovina postala prijazna do najširšega kroga potencialnih kupcev. Z omogočanjem različnih načinov plačila, boste izboljšali tudi svoje možnosti za realizacijo prodaje, kar seveda vpliva tudi na vaše poslovne rezultate.
 
Enostavno urejanje vsebin preko CMS v slovenskem jeziku
Enostavno urejanje vsebin preko CMS v slovenskem jeziku
CMS sistem vam omogoča enostavno urejanje spletne strani. Pisanje vsebin, dodajanje slik in oblikovanje teksta še nikoli ni bilo tako preprosto.
Kreiranje avtomatskih predračunov
Kreiranje avtomatskih predračunov
Ko stranka odda naročilo, bo naš sistem avtomatsko generiral predračun in ga poslal na strankin elektronski naslov. Tako vam sistem prihrani dragoceni čas, stranka pa bo v zgolj nekaj trenutkih po oddanem naročilu prejela vse potrebne podatke za plačilo naročila. V povezavi z modulom Banka, lahko sistem avtomatsko zapre odprte predračune, takoj ko je nakazilo na bančnem računu.
 
Sorodni/povezani artikli
Sorodni/povezani artikli
Minitron vam omogoča, da z vgradnjo dodatnih funkcionalnosti artiklov, ročno dodelite posameznemu artiklu sorodni artikel, ki se prikaže tudi v naboru artikla na spletni trgovini. S tem se lahko izjemno pospeši in dvigne vaša prodaja, saj stranki enostavno in hitro predstavite in ponudite še dodatne možnosti nakupa.
 
Modul akcijskih nakupov
Modul akcijskih nakupov
Modul akcijskih nakupov je napredna rešitev, ki vam omogoča enostavno in hitro upravljanje vaše akcijske ponudbe. Istočasno lahko upravljate z več različnimi akcijskimi ponudbami, popuste in nove akcijske cene pa lahko v zgolj nekaj korakih določite ogromnemu številu različnih izdelkov. Ker je upravljanje z akcijskimi ponudbami zelo enostavno, se boste večkrat odločili za pripravo kakšne take ponudbe.
 
Točke zvestobe
Točke zvestobe
Želja vsakega podjetja je imeti bazo zvestih in lojalnih kupcev. Takšno bazo lahko enostavno zgradite z modulom točke zvestobe, saj boste svoje stranke nagradili za vsak njihov nakup, le-te pa vam bodo svojo hvaležnost izkazale s svojo zvestobo in rednim nakupovanjem.
 
Opomnik o zapuščeni košarici
Opomnik o zapuščeni košarici
Modul opomnik o zapuščeni košarici je bil ustvarjen, da v primeru, ko stranka zapusti košarico, ne da bi končala svoj nakup, sistem stranki avtomatsko pošlje prijazen opomnik ter jo spodbudi k dokončanju nakupa. S takšno rešitvijo lahko močno vplivate na stopnjo uspešne prodaje.
 
Spreminjanje valut
Spreminjanje valut
V kolikor želite svojim strankam omogočiti nakup v različnih valutah, ali pa jim želite zgolj informativno prikazati vrednost v drugi valuti, vam naš sistem omogoča tudi to. Avtomatsko preračunavanje in spreminjanje valut opravi sistem hitro in enostavno. Poleg tega ima sistem omogočeno tudi lokalizacijo, kar pomeni, da na enem mestu in z enim vnosom uredite artikel, mu dodelite cene v različnih valutah in za različne trge, sistem pa nato samodejno prikaže pravilne cene na pravilnem trgu.
 
Rezervacija zaloge
Rezervacija zaloge
Rezervacija zaloge je napredna sistemska rešitev, ki v primeru, da posameznega izdelka ni več na zalogi, stranki oz. kupcu omogoči rezervacijo zalog in kasnejši enostavno opravljen nakup, ko bodo izdelki ponovno na voljo.
 
Optimizacija (SEO) in statistika spletne strani
Optimizacija (SEO) in statistika spletne strani
Za uspešen spletni nastop je izjemno pomembna tudi SEO optimizacija in spremljanje spletne analitike. Minitron omogoča enostavno izvajanje SEO optimizacije, s spremljanjem spletne analitike in razumevanjem le-te, pa poskrbimo za pravilne korake na poti do spletnega uspeha.  
 


Zaupajte nam
vaš projekt
059 02 69 26

Kontaktni obrazec

Sporočite nam vaše želje in ideje, z veseljem vam bomo odgovorili ter z vami delili naše znanje in izkušnje.

Pošlji

Mnenja strank

Med našimi poslovnimi partnerji ter uporabniki naših storitev in rešitev, boste našli tako manjša, start-up podjetja, kot tudi velike mednarodne korporacije.


PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.