BLOG MMstudio

Najem agencije za Facebook oglaševanje

Objavljeno: 04.08.2022
Vse več podjetij se pri oglaševanju obrača na Facebook. 
Sodelovanje z agencijo vam bo dalo boljše možnosti, da dosežete svoje Facebook oglaševalske cilje, kot če bi to počeli sami.
Vse več podjetij se pri oglaševanju obrača na Facebook. Razlog zato je, da dobršen odstotek Facebook uporabnikov, ki so kliknili na oglase, nadaljuje z nakupi. Agencije so bile ustanovljene, da bi tako velikim kot malim podjetjem, pomagale pri trženju in oglaševanju.
Sodelovanje z agencijo vam bo dalo tudi boljše možnosti, da dosežete svoje Facebook oglaševalske cilje, kot če bi to počeli sami.

Če razmišljate o tem, da bi najeli agencijo, ki bi namesto vas upravljala vaše Facebook oglase, vam bomo predstavili, zakaj bi to morali storiti.

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNO ANALIZO


Zakaj bi morali oglaševati na Facebooku?


Skoraj vsak je na Facebook-u

Ta platforma ima ogromno privržencev, tako da so velike možnosti, da jo uporablja tudi vaša ciljna publika. Samo najti jih je treba.

Facebook oglasi so stroškovno učinkoviti

V primerjavi z drugimi trženjskimi in oglaševalskimi kanali so stroški občutno nižji. Vse kar morate storiti je, da določite proračun in lahko bosteučinkovito oglaševali svojo blagovno znamko.

Brezhibne zmogljivosti ciljanja 

Facebook daje tržnikom moč, da ciljajo na kogarkoli, glede na uporabnikovo vedenje, interese, demografske podatke, povezave, starostno skupino, jezik, lokacijo... Lahko jih tudi razporedite, da boste lahko natančno ciljali na svoje občinstvo 

Funkcije ponovnega ciljanja
 

Včasih se potencialne stranke ne prebijejo in zapustijo vaše spletno mesto, preden opravijo nakup. Kaj pa, če vam povemo, da lahko Facebook sledi tem potencialnim strankam in jih potisne naprej po lijaku, da jih pripravi do nakupa? Ta proces se imenuje ponovno ciljanje ali ponovno trženje. To je oglaševalska strategija, ki sledi uporabniku, ki je že obiskal vaše spletno mesto, in mu prikazuje vaš oglas po vsem Facebooku. Ta tehnika bo vašim potencialnim strankam dala tudi zadnjo spodbudo, da bodo dokončale nakup.

Enostavno iskanje novih kvalificiranih potencialnih strank 

Še ena izjemna funkcija, ki jo ima Facebook, je funkcija »podobno občinstvo«. Lahko izberete občinstvo po meri in Facebook bo iskal ljudi, ki so podobni temu občinstvu in jih bo zato verjetno zanimalo vaše podjetje. Prav tako ga lahko prilagodite, kolikor želite, tako da določite velikost in možnosti ciljanja, ki so na voljo, da zagotovite, da je vaše podobno občinstvo natančno in podobno vašim ciljnim kupcem.


Zakaj najeti oglaševalsko agencijo? Zakaj najeti MMstudio?

Ker prihranite čas in denar

Hitro dosežete svoj cilj tako, da svoj čas in denar vložite v ljudi, ki vedo, kaj delajo, in imajo enake poslovne cilje kot vi.
Če najamete Facebook oglaševalsko agencijo, si lahko zagotovite čas, ki ga potrebujete za bolj nujne poslovne zadeve. Ustvarjanje, upravljanje in optimiziranje oglaševalskih akcij zahteva precej časa in truda. Vaš čas in pozornost bi morala biti namenjena vašemu poslu.

Agencija vas lahko reši te ovire. Pomislite na količino dela, ki ga lahko opravite, če hkrati delate na svojem podjetju, medtem ko vam agencija pomaga pri njegovem razvoju.

Prav tako je najem oglaševalske agencije za Facebook veliko cenejši kot najem zaposlenega za polni delovni čas, z najemom pa si zagotovite tudi nabor različnih spretnosti, saj vam sodelovanje z agencijo omogoča tudi dostop do njihovih oblikovalcev, tekstopiscev, montažerjev itd. Po drugi strani pa vam bo najem internega tržnika omogočil le dostop do nekoga, ki upravlja vaše oglase in ne ustvarja celotne kampanje.

Ker imamo strokovno znanje in spretnosti

Agencije za trženje in oglaševanje kot smo mi, vedo nekaj o trženju in oglaševanju in vam pomagajo doseči vaše cilje.
Kot že omenjeno, vam bo najem agencije omogočil dostop do strokovnjakov z različnimi marketinškimi in oglaševalskimi veščinami, s tem boste pozneje zmanjšali svoje breme ukvarjanja s tržnimi in oglaševalskimi strategijami ter kampanjami.
Agencije imajo v svoji ekipi ljudi z različnimi ozadji in znanji. Sodelovati bi morali z oglaševalsko Facebook agencijo, ki ima vire in sposobnost slediti novim trendom z različnimi priložnostmi za učenje.

Ker imamo ideje in smo prilagodljivi na spremembe

Če želite doseči najboljše rezultate svojih oglaševalskih akcij na Facebooku, morate dobro spoznati svoje tržno občinstvo in imeti inovativne ideje za izkoriščanje najnovejših trendov.

Oglaševalska agencija prinaša te stvari na mizo. Ker so profesionalci, so dobro obveščeni o tem, kaj je aktualno, in vam lahko pomagajo konfigurirati vaše oglaševalske akcije glede na nenehno spreminjajoče se tržne trende.
Navajeni so strank, ki želijo stvari opraviti čim prej. Poleg tega lahko agencije v trenutku spremenijo oglaševalske akcije ali spremljajo poročila o uspešnosti oglasov. To je najpomembnejša prednost za vaše podjetje. Agencije so sodelovale s številnimi strankami, ki prihajajo iz različnih panog. Zato so se naučili prilagajati različnim situacijam in najti načine za pravilno oglaševanje – ne glede na to, kako omejeni so njihovi viri. Ustrezna oglaševalska agencija bi morala biti sposobna zagotoviti visokokakovosten rezultat ne glede na okoliščine; to vključuje pisanje besedil oglasa, oblikovanje oglasov in vedenje, kako ciljati na občinstvo svojih strank.

Ker smo v trendu

Tržna in oglaševalska industrija se nenehno spreminjata in razvijata. Z drugimi besedami, vedno obstaja nov trend, nova tehnika, ki se je je treba naučiti.

Spremembe so edina stalna spremenljivka v trženju in oglaševanju. To velja tudi za Facebook oglaševanje. Facebook ima običajno nova pravila, posodobitve, vrste oglasov in funkcije.

Za Facebook oglaševalske agencije je pomembno, da ostanejo na vrhuncu oglaševanja. Možnost izkoriščanja nastajajočih tehnologij bo velika prednost za vaše oglaševalske akcije.

Ker lahko preskočite učenje o oglaševanju

Naučiti se vse o oglaševanju, aplikacijah in pravilnem izvajanja oglaševalskih akcij je vsekakor zamudno. Vse to lahko preskočite, če se obrnete na oglaševalsko agencijo.

Oglaševalske agencije kot smo mi, poznajo vsa orodja in vedo, kako opraviti delo. Uporabljamo samo najboljšo programsko opremo in poznamo podrobnosti panoge.

Poskrbimo, da smo na tekočem z vso novo programsko opremo in orodji, ki jih lahko uporabimo za izboljšanje vaših oglaševalskih akcij na Facebooku.

Ker poznamo vašo konkurenco

Agencije se največ naučijo od različnih strank in projektov ter te prakse uporabljajo pri prihodnjih projektih.

Ta spoznanja uporabljamo, da svojim bodočim strankam prinesemo večjo vrednost, ustvarjalnost ter inovativno testiranje. Pravzaprav imajo agencije kot smo mi, širši pogled in vpogled v Facebookov oglaševalski sistem. Glede na to, običajno vemo, kaj deluje in kaj ne.

Izpostavljeni smo bili širokemu spektru strank in podjetij. Možnosti, da bomo sodelovali s stranko, ki je podobna vaši, pa so precej visoke. To pomeni, da globlje razumemo vaše podjetje in njegov trg.

Ker premikamo meje

Skratka, pametna spletna agencija ve, kako in kdaj premakniti meje in prevzeti tveganje. Naša naloga je, da spodbujamo orodja in proračune, da dosežemo in celo presežemo vaše cilje.

Naše izkušnje s prejšnjimi strankami so nas naučile, kdaj je pravi čas, da tvegamo in kdaj se umaknemo. To znanje smo pridobili, ker smo v preteklosti preizkusili različne strategije in pristope.

Meje lahko premaknemo s kombinacijo različnih strategij, da ustvarimo nekaj povsem novega za vas. Prav tako bo za nas vznemirljivo ustvariti nekaj novega in inovativnega, kar vam bo pomagalo doseči vaše poslovne cilje!

Če bi nam želeli zaupati oglaševanje vašega podjetja, nam pišite na hello@mmstudio.si 

Povpraševanje

Pošlji
OZNAKE
spletne strani optimizacija personalizacija spletne strani izdelava spletne strani unikatne spletne strani funkcionalnost spletne strani izdelava spletnih strani uporabniška izkušnja prenova spletne strani spletna stran spletna trgovina idealna persona pristajalna stran konverzija navigacija vsebina urejevalnik spletnih strani slovenski cms minitron sistem cms spletni nastop lasten cms unikatna spletna stran spletna agencija izdelava spletne trgovine vavčer za digitalni marketing mobilna aplikacija rezervacijska platforma cta besedilo na spletni strani gdpr varstvo osebnih podatkov google analitika vrhunsko oblikovanje kvalitetno programiranje spletna stran po meri ključ do uspeha seo optimizacija ux design optimizacija spletne strani piškotki wordpress kako narediti spletno stran društvo člani portal za društvo iskalnik izvajalcev po regijah portal za člane društva registracija članov digitalna prijavnica na dogodke design odziven design hiter nakup seo optimizacija marketing spletna prodaja izdelava spletnih trgovin poceni izdelava spletne trgovine prenova spletne trgovine crm sistem erp sistem funckionalnosti spletne trgovine postavitev spletne trgovine sistemi za spletno trgovino magento woocommerce opencart minitron shopify spletni konfigurator izdelava spletnega konfiguratorja konfigurator ponudbe vodenje zalog normativi black friday cyber monday črni petek spletni ponedeljek hitrost spletne strani google ux trgovina varna spletna trgovina zaprtokodni sistem varno nakupovanje google oglaševanje digitalni marketing e-mail oglaševanje mailing seznam marketinška strategija blog e-poštni seznam cta program zvestobe video vsebine organski doseg cms cms sistem minitron varnost vsebinski marketing oglaševanje google ads google oglaševanje socialna omrežja facebook oglaševanje b2b podjetja b2b marketing privlačna spletna stran video vsebina spletno oglaševanje video video produkcija video izobraževanja webinar video predstavitev digitalni marketing 2021 video marketing chatboti ugc - user generated content influencerji facebook objave mmstudio engagement facebook ads analiza e-mail marketing povečajte e-poštni seznam seo ppc email marketing google analitika 4 ga4 google analitics optimizacija spletnih strani seo optimizacije google spletni iskalniki spletni iskalnik analiziranje spletne strani ključne besede spletni uspeh spletni uporabnik vodenje socialnih omrežij pozitivna uporabniška izkušnja cgp celostna grafična podoba spletnih trgovin google analytics spletna analitika spletno mesto google ads fotografija pametni telefon fotoaparat slikanje artikov photoshop ps photoshop express urejanje fotografije za splet cms seo optimizacija spletne strani on-site optimizacija
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.