BLOG MMstudio
Spletne trgovine
TRGOVINA

Razmišljate o prenovi spletne trgovine?

Objavljeno: 13.08.2020
Splet se še vedno izjemno hitro razvija, spletni trendi pa se menjajo iz leta v leto. Seveda so tudi na spletu nekatere stvari in zakonitosti, ki se ne menjajo tako hitro. A velika večina spletnih trgovin po nekaj letih pride do točke, ko je treba izgled in funkcionalnosti spletne trgovine nekoliko posodobiti oziroma prenoviti.
Splet se še vedno izjemno hitro razvija, spletni trendi pa se menjajo iz leta v leto. Seveda so tudi na spletu nekatere stvari in zakonitosti, ki se ne menjajo tako hitro. A velika večina spletnih trgovin po nekaj letih pride do točke, ko je treba izgled in funkcionalnosti spletne trgovine nekoliko posodobiti oziroma prenoviti. V primerjavi z izdelavo nove spletne trgovine, je lahko za izdelovalca prenova obstoječe spletne trgovine dostikrat težji izziv. Obstoječa spletna trgovina je skozi leta pridobivala na svoji prepoznavnosti in priljubljenosti pri njenih uporabnikih oziroma kupcih. Z novo spletno trgovino moramo poskrbeti, da bo le-ta dobila nov, svež in trendovski izgled, vseeno pa moramo ohraniti nekaj skupnih točk tudi s staro spletno trgovino.

Kdaj je pravi čas za prenovo spletne trgovine?

Veliko spletnih trgovcev se dostikrat sreča z vprašanjem: Ali je že čas za prenovo spletne trgovine? V kolikor ste mnenja, da vaša obstoječa spletna trgovina ne dosega željenih prodajnih rezultatov, da vaši obiskovalci z vašim spletnim mestom niso več zadovoljni, ali pa spletna trgovina s svojimi funkcionalnostmi ne sledi več razvoju vašega podjetja, potem je zagotovo čas za prenovo spletne trgovine.

Spletno trgovino je zagotovo dobro prenoviti tudi v primerih:
  • ko le-ta nima odzivnega designa,
  • v kolikor je nalaganje spletne trgovine počasno,
  • izgled vaše spletne trgovine že na prvi pogled ne deluje sveže oz. daje vtis zastarelosti,
  • spletna trgovina ne podpira različnih in med kupci priljubljenih načinov plačila,
  • urejanje obstoječe spletne trgovine je zelo zamudno in zahtevno,
  • ko spletna trgovina ne omogoča povezave z drugimi sistemi, ki so pomembni za uspešno poslovanje podjetja: ERP, CRM,..

Kako se lotiti prenove spletne trgovine?

Najpomembnejši korak, ki ga je potrebno narediti pred prenovo spletne trgovine je ta, da si postavite jasne cilje, ki jih želite s prenovo doseči. Cilji, ki jih želimo doseči, so lahko seveda različni. Najpogosteje pa se med cilji najdejo: izboljšanje izgleda spletne trgovine in izboljšanje prodaje, nadgradnja obstoječih funkcionalnosti spletne trgovine, povezava spletne trgovine z drugimi poslovnimi rešitvami (najpogosteje sta to ERP in CRM sistem),.. Ne glede na to, kakšen je vaš cilj, mora biti ta jasno zastavljen in predstavljen izdelovalcu spletne trgovine. Jasno zastavljeni cilji so tudi jasno navodilo za izdelovalca, kaj mora storiti, da bi te cilje s prenovo spletne trgovine tudi dosegli.

Prenova spletne trgovine je dolgotrajen postopek, ki bo tudi od vas - naročnika, zahteval kar nekaj sodelovanja in vašega dragocenega časa. Poleg vseh obveznosti, ki jih imate s samim poslovanjem vašega podjetja, boste v času prenove spletne trgovine, del svojega časa morali nameniti tudi sodelovanju z izbranim izdelovalcem spletne trgovine. Zato se za prenovo spletne trgovine odločite, ko boste imeli vsaj nekaj časa za aktivno sodelovanje v sami prenovi.

Pred prenovo spletne trgovine poskrbite za to, da boste izbrali zanesljivega, izkušenega in strokovnega partnerja, ki bo lahko sledil vašim zahtevam in ciljem ter s samo prenovo te cilje tudi dosegel. V MMstudiu smo zbrani izkušeni strokovnjaki, ki  vam bomo s svojimi izkušnjami zagotovo pomagali do uspešne prenove spletne trgovine in še uspešnejšega nastopa na spletu. Prisluhnili bomo vašim zahtevam in željam, naše znanje s področja spletnega nastopa in digitalnega marketinga pa bomo nesebično delili z vami ter vas s svojimi nasveti usmerili na pot spletnih zmagovalcev.

Za uspešno spletno prodajo potrebujete unikatno, zanimivo in atraktivno spletno trgovino. Ker je naša marketinška agencija eno izmed najbolj uspešnih podjetij na področju razvoja in postavitve spletnih trgovin, bo najbolje pričeti s spletno prodajo tako, da kontaktirate našo prodajno službo in si pridobite brezplačno ponudbo za izdelavo spletne trgovine. To lahko storite s klicem na 070/860-812 ali oz. nam pošljete povpraševanje na info@mmstudio.si.

 
OZNAKE
spletne strani optimizacija personalizacija spletne strani izdelava spletne strani unikatne spletne strani funkcionalnost spletne strani izdelava spletnih strani uporabniška izkušnja prenova spletne strani spletna stran spletna trgovina idealna persona pristajalna stran konverzija navigacija vsebina urejevalnik spletnih strani slovenski cms minitron sistem cms spletni nastop lasten cms unikatna spletna stran spletna agencija izdelava spletne trgovine vavčer za digitalni marketing mobilna aplikacija rezervacijska platforma cta besedilo na spletni strani gdpr varstvo osebnih podatkov google analitika vrhunsko oblikovanje kvalitetno programiranje spletna stran po meri ključ do uspeha seo optimizacija ux design optimizacija spletne strani piškotki wordpress kako narediti spletno stran društvo člani portal za društvo iskalnik izvajalcev po regijah portal za člane društva registracija članov digitalna prijavnica na dogodke design odziven design hiter nakup seo optimizacija marketing spletna prodaja izdelava spletnih trgovin poceni izdelava spletne trgovine prenova spletne trgovine crm sistem erp sistem funckionalnosti spletne trgovine postavitev spletne trgovine sistemi za spletno trgovino magento woocommerce opencart minitron shopify spletni konfigurator izdelava spletnega konfiguratorja konfigurator ponudbe vodenje zalog normativi black friday cyber monday črni petek spletni ponedeljek hitrost spletne strani google ux trgovina varna spletna trgovina zaprtokodni sistem varno nakupovanje google oglaševanje digitalni marketing e-mail oglaševanje mailing seznam marketinška strategija blog e-poštni seznam cta program zvestobe video vsebine organski doseg cms cms sistem minitron varnost vsebinski marketing oglaševanje google ads google oglaševanje socialna omrežja facebook oglaševanje b2b podjetja b2b marketing privlačna spletna stran video vsebina spletno oglaševanje video video produkcija video izobraževanja webinar video predstavitev digitalni marketing 2021 video marketing chatboti ugc - user generated content influencerji facebook objave mmstudio engagement facebook ads analiza e-mail marketing povečajte e-poštni seznam seo ppc email marketing google analitika 4 ga4 google analitics optimizacija spletnih strani seo optimizacije google spletni iskalniki spletni iskalnik analiziranje spletne strani ključne besede spletni uspeh spletni uporabnik vodenje socialnih omrežij pozitivna uporabniška izkušnja cgp celostna grafična podoba spletnih trgovin google analytics spletna analitika spletno mesto google ads fotografija pametni telefon fotoaparat slikanje artikov photoshop ps photoshop express urejanje fotografije za splet cms seo optimizacija spletne strani on-site optimizacija
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.