REFERENCE

Izdelava spletne trgovine

 
Mobifashion je vodilni ponudnik zaščitnih ovitkov in ostale dodatne opreme za mobilne telefone pri nas. V Sloveniji imajo odprtih 6 fizičnih prodajaln, nadvse uspešni pa so pri svoji spletni prodaji.
Napredne rešitve
spletne trgovine

NAPREDNA FILTRACIJA,

ki kupcem omogoča, da enostavno in hitro pridejo do iskanih izdelkov

VGRADNJA RAZLIČNIH PLAČILNIH SISTEMOV,

ki prav vsem obiskovalcem spletne trgovine omogoča, da nemoteno in enostavno opravijo svoj nakup

USKLAJENOST MED ZALOGAMI,

je omogočena z uporabo našega naprednega sistema. Povezava med skladiščem, fizičnimi trgovinami in spletno trgovino omogoča enostavno vodenje realnih zalog v vsakem trenutku.
PREBERITE TUDI
MNENJE
NAROČNIKA
Že dolgo sem iskal enega ponudnika, ki bi mi omogočil celotno poslovanje. Za njih sem slišal od mojega dobrega kolega in sem si rekel, no pa probajmo :) Že po prvem sestanku sem imel dober občutek in niso me razorčarali. Tako imam spletno trgovino pri njih, domeno, maile..ni da ni :)

Ker so res strokovni in poznajo svoje področje, smo se odločili, da pri njih vzamemo tudi davčno blagajno in sedaj uporabljamo njihovo davčno blagajno v vseh poslovalnicah. Najbolje pa je, da imajo oblačno storitev, tako imam celotni pregled nad poslovanjem in real time zalogo. Le tako naprej.

MobiFashion
ZAČNIMO PROJEKT
 
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.