BLOG MMstudio

Spoznajte Minitron – slovenski CMS

Objavljeno: 05.10.2020
Naša agencija vse svoje spletne projekte izdeluje v lastnem sistemu Minitron. Zakaj smo se odločili za razvoj lastnega sistema in nismo posegli po katerem izmed že prisotnih sistemov? Zato, ker verjamemo v svoje znanje in, ker lahko le s takšnim pristopom sledimo vsem zahtevam in željam naših strank.
 
Internet je medij, ki ima tako v domačem, kot tudi v svetovnem merilu, vodilno vlogo. Predvsem podjetja se zavedajo, da je internet medij, ki jim lahko zelo koristi pri njihovem poslovanju in poslovnih rezultatih.

Kako uspešno bomo izkoristili vse prednosti, ki nam jih ponuja splet, pa je odvisno predvsem od našega spletnega nastopa in v kasnejši fazi tudi uspešnega digitalnega marketinga. Eden izmed najbolj pomembnih dejavnikov pa je zagotovo izbira CMS sistema, v katerem bo izdelana spletna stran ali spletna trgovina.


Na trgu obstaja ogromno različnih CMS sistemov.


Tako kot je pestra ponudba CMS sistemov, tako je pester tudi nabor razlik med posameznimi sistemi. Naša agencija, ki je na trgu prisotna že več kot desetletje, že od samega začetka vse svoje spletne projekte izdeluje v lastnem sistemu Minitron.

Zakaj smo se odločili za razvoj lastnega sistema in nismo posegli po katerem izmed že prisotnih sistemov? Zato, ker verjamemo v svoje znanje in, ker lahko le s takšnim pristopom sledimo vsem zahtevam in željam naših strank.
 

Predstavljamo vam Minitron – slovenski CMS


Glavno vodilo pri razvoju našega sistema je bilo, uporabnikom ponuditi napreden sistem v slovenskem jeziku, ki bo prav vsakemu uporabniku omogočal enostavno urejanje spletne strani ali spletne trgovine. Ker smo v času svojega delovanja, razširili poslovanje tudi na mnoge tuje trge, sistem Minitron omogoča urejanje spletnih vsebin tudi v nekaterih tujih jezikih.

Minitron je sistem s katerim lahko hitro in enostavno dodajate nove vsebine, novice, galerije, izdelke,itd. A Minitron ponuja še veliko več!


Varnost CMS Minitron


Na spletnih straneh in v spletnih trgovinah se nahaja ogromno pomembnih podatkov, za katere si zagotovo želite, da bi bili varni pred tujimi vdori. Minitron je zaprtokodni sistem, ki varnost podatkov postavlja na prvo mesto. Naša ekipa skrbi za stalne nadgradnje sistema in varnostno posodabljanje, s čimer želimo preprečiti nezaželjene vdore in krajo pomembnih podatkov.


Optimizacija spletne strani in trgovine v sistemu Minitron


Velika prednost Minitrona je tudi njegova zasnova, v katerega so vgrajeni vsi pomembni elementi za izvajanje optimizacije spletnega mesta. Vsi se zavedamo, da je za spletni uspeh ključno, kako visoko bo pri spletnih iskalnikih rangirana spletna stran ali spletna trgovina. Na doseganje visokih mest pri spletnih iskalnikih vpliva tudi SEO – optimizacija. Minitron vam tako omogoča, da urejate URL naslove, izpostavite meta besede, ustvarite meta opise, slikam dodajate Alt opise,..


Podpora pri uporabi CMS sistema Minitron


Ključno pri izbiri CMS sistema je tudi to, da boste, ne glede na to kako enostaven je za uporabo, imeli s strani razvojnika sistema stalno podporo. Pri uporabi sistema Minitron ste lahko brez skrbi, saj vam naša ekipa ponuja vso podporo, celoten čas uporabe našega sistema.


TOP funkcionalnosti sistema Minitron
Prednosti uporabe naprednega CMS sistema Minitron je ogromno. V nadaljevanju vam bomo predstavili le nekaj izmed njih, za katere verjamemo, da lahko odločno vplivajo na uspešnost vašega spletnega nastopa:


1.    Enostavno urejanje spletnih vsebin v slovenskem jeziku


Minitron omogoča popolnoma samostojno urejanje spletne strani ali spletne trgovine. Za urejanje spletnih vsebin ne potrebujte posebnega računalniškega znanja, da pa bi bilo urejanje še lažje, je sistem zasnovan v slovenskem jeziku.


2.    Možnost vgradnje različnih plačilnih sistemov


Z vgradnjo različnih plačilnih sistemov želimo doseči, da bo vaša spletna trgovina postala prijazna do najširšega kroga potencialnih kupcev. S tem boste izboljšali tudi svoje možnosti za realizacijo prodaje, kar seveda vpliva tudi na vaše poslovne rezultate.


3.    Follow-up email sistem


Sistem vam omogoča, da po uspešno izpeljani prodaji in po določenem času, stranki avtomatsko pošlje e-mail, s katerim jo obvesti o dodatnih akcijskih ponudbah, popustih, ji dodeli promocijsko kodo ali s kakšno drugo aktivnostjo ponovno zbudi strankin interes.


4.    Kreiranje avtomatskih predračunov


Ko stranka odda naročilo, bo naš sistem avtomatsko generiral predračun in ga poslal na strankin elektronski naslov. Tako vam Minitron prihrani dragoceni čas, stranka pa bo v zgolj nekaj trenutkih po oddanem naročilu prejela vse potrebne podatke za plačilo naročila. V povezavi z modulom Banka, lahko sistem avtomatsko zapre odprte predračune, takoj ko je nakazilo na bančnem računu.


5.    Sorodni/povezani artikli


Minitron omogoča dodelitev posameznemu artiklu sorodni artikel, ki se prikaže tudi v naboru artikla na spletni trgovini. S tem se lahko izjemno pospeši vaša prodaja, saj stranki enostavno in hitro predstavite in ponudite še dodatne možnosti nakupa.


6.    Partnerski (affiliate) sistem


Na podlagi določenih prilagojenih izpisov, vam lahko omogočimo unikaten partnerski sistem, s katerim lahko vplivnežem (influencerjem) nudite možnost dodatnega zaslužka s promocijo spletne trgovine.


7.    Modul akcijskih nakupov


Modul akcijskih nakupov je napredna rešitev, ki vam omogoča enostavno in hitro upravljanje vaše akcijske ponudbe. Istočasno lahko upravljate z več različnimi akcijskimi ponudbami, popuste in nove akcijske cene pa lahko v zgolj nekaj korakih določite ogromnemu številu različnih izdelkov.


8.    Točke zvestobe v spletni trgovini


Želja vsakega podjetja je imeti bazo zvestih in lojalnih kupcev. Takšno bazo lahko enostavno zgradite z modulom točke zvestobe, saj boste svoje stranke nagradili za vsak njihov nakup, le-te pa vam bodo svojo hvaležnost izkazale s svojo zvestobo in rednim nakupovanjem.


9.    Opomnik o zapuščeni košarici


Modul opomnik o zapuščeni košarici je bil ustvarjen, da v primeru, ko stranka zapusti košarico, ne da bi končala svoj nakup, sistem stranki avtomatsko pošlje opomnik ter jo spodbudi k dokončanju nakupa. S takšno rešitvijo lahko močno vplivate na stopnjo uspešne prodaje.


10.    Spreminjanje valut


Omogočite nakup v različnih valutah, ali pa informativno prikazujte vrednost v drugi valuti. Avtomatsko preračunavanje in spreminjanje valut opravi sistem hitro in enostavno.

Poleg tega ima sistem vgrajeno tudi lokalizacijo, kar pomeni, da na enem mestu in z enim vnosom uredite artikel, mu dodelite cene v različnih valutah in za različne trge, sistem pa nato samodejno prikaže pravilne cene na pravilnem trgu.

Primer: v Nemčiji želite prodajati artikel po višji ceni kot na domačem trgu. Brez težav in z enim vnosom boste določili cene, sistem pa nato z naprednim pristopom prepozna, kje in komu prikazati določeno ceno.


Podrobneje spoznajte Minitron


Spremljajte nas še naprej in bolje spoznajte CMS Minitron. Sledi namreč serija člankov, v katerih bomo podrobneje predstavili poglavitne funkcionalnosti, skupaj s praktičnimi primeri.

 
OZNAKE
spletne strani optimizacija personalizacija spletne strani izdelava spletne strani unikatne spletne strani funkcionalnost spletne strani izdelava spletnih strani uporabniška izkušnja prenova spletne strani spletna stran spletna trgovina idealna persona pristajalna stran konverzija navigacija vsebina urejevalnik spletnih strani slovenski cms minitron sistem cms spletni nastop lasten cms unikatna spletna stran spletna agencija izdelava spletne trgovine vavčer za digitalni marketing mobilna aplikacija rezervacijska platforma cta besedilo na spletni strani gdpr varstvo osebnih podatkov google analitika vrhunsko oblikovanje kvalitetno programiranje spletna stran po meri ključ do uspeha seo optimizacija ux design optimizacija spletne strani piškotki wordpress kako narediti spletno stran društvo člani portal za društvo iskalnik izvajalcev po regijah portal za člane društva registracija članov digitalna prijavnica na dogodke design odziven design hiter nakup seo optimizacija marketing spletna prodaja izdelava spletnih trgovin poceni izdelava spletne trgovine prenova spletne trgovine crm sistem erp sistem funckionalnosti spletne trgovine postavitev spletne trgovine sistemi za spletno trgovino magento woocommerce opencart minitron shopify spletni konfigurator izdelava spletnega konfiguratorja konfigurator ponudbe vodenje zalog normativi black friday cyber monday črni petek spletni ponedeljek hitrost spletne strani google ux trgovina varna spletna trgovina zaprtokodni sistem varno nakupovanje google oglaševanje digitalni marketing e-mail oglaševanje mailing seznam marketinška strategija blog e-poštni seznam cta program zvestobe video vsebine organski doseg cms cms sistem minitron varnost vsebinski marketing oglaševanje google ads google oglaševanje socialna omrežja facebook oglaševanje b2b podjetja b2b marketing privlačna spletna stran video vsebina spletno oglaševanje video video produkcija video izobraževanja webinar video predstavitev digitalni marketing 2021 video marketing chatboti ugc - user generated content influencerji facebook objave mmstudio engagement facebook ads analiza e-mail marketing povečajte e-poštni seznam seo ppc email marketing google analitika 4 ga4 google analitics optimizacija spletnih strani seo optimizacije google spletni iskalniki spletni iskalnik analiziranje spletne strani ključne besede spletni uspeh spletni uporabnik vodenje socialnih omrežij pozitivna uporabniška izkušnja cgp celostna grafična podoba spletnih trgovin google analytics spletna analitika spletno mesto google ads fotografija pametni telefon fotoaparat slikanje artikov photoshop ps photoshop express urejanje fotografije za splet cms seo optimizacija spletne strani on-site optimizacija
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.