REFERENCE

Video platforma

 
Zveza RFR je osrednja slovenska referenca na področju računovodstva in davščin. Na strokovnem področju združuje tako avtorje nacionalnih računovodskih standardov kakor tudi predlagatelje tehtnih in dolgoročnih rešitev za uporabo v vsakdanji računovodski praksi.
 
Napredne rešitve spletne trgovine

RAZVOJ VIDEO PLATFORME

Za Zvezo RFR smo razvili spletno video platformo, na katero so preselili svoja klasična predavanja in izobraževanja s področja računovodstva in davščin.

VIDEO NA ZAHTEVO

Na spletni strani je vgrajen sistem, ki omogoča ogled video vsebin (neposreden prenos) vsem registriranim uporabnikom.

ČASOVNA OMEJITEV DOSTOPA

Vsak uporabnik po plačilu prejme email sporočilo s časovno omejeno povezavo do video vsebin in gradiva.
PREBERITE TUDI
IZZIVI TEGA
PROJEKTA
Pandemija korona virusa je ogromno podjetjem po vsem svetu onemogočila izvedbo izobraževanj in usposabljanj na klasičen način. Za Zvezo RFR je bila edina smiselna odločitev, da se strankam približajo tako, da jim ponudijo brezkontaktno predavanje prek spleta. Za potrebe izvedbe tovrstnega izobraževanja smo organizirali snemanje in video produkcijo, dostop do posnetkov pa omogočili preko spletne video platforme. Celoten projekt in razvoj platforme je bil načrtovan in izveden v našem podjetju. Glavni izzivi s katerimi smo se srečevali pa so poleg usklajevanja z Zvezo bili predvsem zagotoviti brezhibno in enostavno delovanje platforme, unikatna prilagoditev video predvajalnika, avtomatsko obveščanje uporabnikov, omejen časovni dostop do vsebin, plačilni sistem, itd. Vse skupaj nam je odlično uspelo in to zgolj v času enega meseca.ZAČNIMO PROJEKT
 
PRIDOBITE PONUDBO
Zagotovite si brezplačno ponudbo ali pa si pridobite dodatne informacije glede naših storitev in rešitev. Naša ekipa vas bo kontaktirala v najkrajšem možnem roku.